L'avenç de les noves tecnologies

Vivim en una societat que es basa principalment en l'intercanvi d'informació i de comunicació. Hi ha molts mitjans per difondre aquesta informació però, actualment, el motor per a difondre-la són les noves tecnologies. Aquestes tecnologies, que evolucionen molt ràpidament,  provoquen una modificació tant del paisatge social com del cultural ja que cada vegada més persones prefereixen utilitzar aquest mètode per comunicar-se i rebre informació perquè està a l'abast de tothom.
Per això cada vegada són més populars els espais interactius, explorables, mòbils i modificables com els blogs, les xarxes socials i les diferents fonts d'informació: les persones poden trobar la informació que necessiten en un sol click, en el lloc i en el moment que desitgen, donar la seva opinió sobre qualsevol tema i fins i tot saber que estan fent els seus amics.
L'ús d'aquestes tecnologies és molt important per a estudiants d'educació com nosaltres ja que a les aules dels centres educatius és molt freqüent l'ús de les pissarres digitals, internet, els projectors o els ordinadors. Això pot ajudar als alumnes a participar més a classe o a millorar el procés d'aprenentatge. Hem trobat aquesta notícia on explica que els alumnes que treballen amb les TIC tenen un rendiment més alt que els que no ho fan. Què en penseu volsaltres de l'ús de les noves tecnologies a les aules?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada