Què he de fer si el meu fill consumeix drogues?


Hola a tots i a totes! 

Som la Júlia, l'Oriol i la Gisela, estudiants d'educació infantil i primària. Hem obert aquest blog per pensar i reflexionar, així com ha donar a conèixer tot el que estem fent a classe d'habilitats educatives. Ens agradaria que comentéssiu les entrades que anirem fent i donéssiu la vostra opinió sobre els diferents temes per així entre tots arribar a les diverses conclusions. Així doncs comencem amb la primera entrada:

A la classe d'habilitats comunicatives hem tractat una notícia sobre l'associació Proyecto Hombre que parla sobre com preveure i intervenir en la drogadicció del joves. El projecte va dirigit als pares, ja que són ells els mitjans preventius sobre aquestes addiccions. Aquest grup ens diu que l'època en què es comença a consumir drogues és l'adolescència. 
Francisco Recio, director general del projecte, cita textualment: "cada cop hi ha més famílies que es troben que els seus fills tornen a casa amb símptomes d'haver begut o consumit algun tipus de droga". És per aquest motiu que aquesta associació pretén donar respostes ràpides als afectats i respondre possibles situacions d'alt risc. Un grup de tutors i professionals d'aquests centres han desenvolupat un servei de línia directa amb els familiars afectats. 

Aquí us pengem un enllaç sobre una altra associació que lluita per la prevenció de drogues!





2 comentaris:

  1. Ja podeu començar a donar la vostra opinió! :D

    ResponElimina
  2. Ei, molt interessant abordar aquest tema, el perill és real i el tenim a la cantonada, és bo que es difonguin temes com aquest, moltes famílies com comenteu al blog, no saben per on començar, esperem que els sigui de gran ajuda.

    Gràcies.

    ResponElimina