Les xarxes socials

De tots és sabut que avui en dia les xarxes social com Facebook, twitter, Tuenti, etc. són cada vegada més utilitzades per més gent i per més països. Tot això es deu a una sèrie de bons arguments que poc a poc ens evoquen a fer-ne ús. Per exemple, les xarxes socials poden ser un lloc de trobada de dos amics que viuen lluny i normalment no és veuen. També pot ser un lloc de diversió per compartir i parla amb els teus amics de les teves experiències i les teves opinions en molt tipus de formats, ja sigui en videos, fotografies, estats, enllaços d'altres pàgines, etc.




 A més a més de tot això, segons un estudi de Facebook l'any 2011, confirma la famosa frase de que "el mundo es un pañuelo" ja que amb menys de cinc clicks a usuaris podem arribar a qualsevol persona del món. En la notícia que enllaço surt tota l'explicació ben detallada.
Però no tot són flors i violes. Un dels punts negatius és que desfavoreix la comunicació oral cara a cara. També sabem que des de fa un temps sabem que el tema de privacitat encara li falta molt per arribar a ser 100% segur. Els més afectats normalment són els infants, però els adults moltes vegades tampoc tenen gaire en compte aquest aspecte. Com bé diu el títol del nostre blog, facta non verba (Fets, no paraules), us posem un video en el qual s'entén a la perfecció aquest tema. Es tracta d'un spot belga.



Aquí podem veure com és de fàcil saber totes les teves dades personals i la importància de la privacitat. Per això i des d'aquí volem animar-vos a que tingueu més cura de les xarxes socials que utilitzeu.
Moltes gràcies per llegir-nos i comenteu.



4 comentaris:

  1. Les xarxes socials fan que cada cop siguem més "adictes" a internet i d'aquesta manera ens tenen més viguilats. S'ha de vigilar com i que fem per tal de tenir un nivell més alt de seguretat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, hauriem de vigilar el què, el com sense oblidar el quan, ja que d'aquesta manera els hi és més fàcil controlar-nos.
      Gràcies per comentar :D

      Elimina
  2. Completament d'acord amb vosaltres, les xarxes socials són de molta ultilitat i serveixen per moltes coses, però s'ha de vigilar molt la informació que comparteixes i on ho publiques.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, s'ha d'anar molt en compte i vigilar molt el que fem.
      Moltes gràcies per comentar :D

      Elimina