Les TIC a l'aula

En referència a l'entrada anterior, publiquem un podcast on s'explica més detalladament l'evolució de les noves tecnologies a les aules per així també obrir un tema de debat.

Les TIC a l'aula - Podcast

Que en penseu de les noves tecnologies emprades a l'aula? Creieu que les TIC han de ser un element de suport als mètodes tradicionals, o per contra han de sustituir als llibres, la pissarra i els folis? Sou dels que opineu que els alumnes cada cop seran més "ximplets" al tenir amb un sol click tot el que necessiten, o més aviat els ajudarà a tenir un nivell més alt de coneixements?

4 comentaris:

  1. Segons el meu parer les noves tecnologies utilitzades actualment a les classes, poden arribar a ser positives just en la seva mesura, sense passar-se i oblidar-se de la resta de mètodes. No us heu mullat massa en aquest debat, que en penseu?

    ResponElimina
  2. Personalment crec que les TIC són un bon recurs si s'utilitzen bé. Tot i que crec que utilitzar-ho massa també pot comportar que els alumnes es distreguin i no aprofitin lo suficient causat per la normalitat de llavors.

    ResponElimina
  3. Com hem dit moltes vegades en aquest blog, creiem que tot en la seva mesura, com bé has dit tu, i ben utilitzat, és positiu.

    Gràcies per comentar-nos.

    ResponElimina
  4. No hem de deixar de banda d'on venim, però si construir-hi ha sobre. Crec que pot ser molt motivant per als alumnes ara que molta part de la seva vida és a traves d'una pantalla (camara de fotos, mobil, tele, videojocs,..)
    trobo molt interessant que els nens interactuin amb els continguts d'aprenentatge d'una manera dinàmica. Encara que recolzo un aprenentatge vivèncial i real! gràcies nois i noies!

    ResponElimina